Picture this!

Altijd al mooie foto’s van jezelf, een vriend(in) of een familielid willen hebben? Misschien wil je wel een mooie serie van jou en je geliefde of een paar mooie foto’s van je gezin of de gehele familie? Denk eens een moment na en vraag je af of je wel leuke foto’s hebt van jezelf, van je gezin, je kinderen of je familie? Op bruiloften wordt me vaak gevraagd nog even een foto van oma te nemen, voor het geval ze er straks niet meer is….Foto’s zijn herinneringen voor altijd, dus zorg dat je de mooiste foto’s van jezelf en je dierbaren hebt.

Natuurlijk

Als de sfeer relaxed is, komt ieder mens het best tot zijn of haar recht op een foto. En in mijn ogen is iedereen fotogeniek! Als mensen zeggen, dat ze zichzelf herkennen in de foto’s is mijn opdracht al geslaagd. In een natuurlijke setting zo natuurlijk mogelijk op de foto komen, is mijn idee achter mijn portretserie. Uiteraard bewerk ik elke foto op mijn unieke, eigen manier! Eigen wensen kunnen ook ingebracht worden! Op een door ons samen gekozen (buiten)locatie zorg ik, dat je op de foto komt zoals je bent!

Locatie

Het mooiste resultaat krijg je bij het mooiste licht en dat is voor mijn gevoel altijd buiten. Je kunt denken aan het bos, langs het water, in een vervallen gebouw, niks is te gek. Samen bepalen we de meest geschikte locatie. Voor een klein bedrag is het ook mogelijk een studio te huren.

(On)bewerkte foto’s

Uit de serie gemaakte foto’s kies ik het vooraf bepaalde aantal foto’s welke je digitaal ontvangt. Al deze foto’s worden uiteraard bewerkt op mijn manier, zodat je ook een echte Klappe in je bezit hebt. Alle overige, onbewerkte foto’s blijven maximaal 4 weken als back-up op mijn HD staan, in die periode heb je de mogelijkheid om nog e.e.a. aan te passen in de geselecteerde foto’s. Alle niet bewerkte foto’s worden na 4 weken vernietigd en zijn niet door de klant af te nemen.

Ook de allerkleinsten of opa en oma!

Onder ‘Portfolio’ vind je een impressie van wat er allemaal mogelijk is, kijk eens bij ‘Portret & Family’. Wil jij heel wat anders? Geen probleem, ik pas me moeiteloos aan aan je wensen. En natuurlijk zijn portretfoto’s niet alleen voor dames! Ook je vriend, je ouders, broers, zoon of opa verdient een mooie serie foto’s van zichzelf. Van een mooi portret van een enkel persoon tot een schitterende serie van een complete familie of je hoogbejaarde opa en oma!

Houd je niet van een beetje poseren of dirigeren? Wil je je gezin gewoon op de foto zoals het is? Plan me dan 2, 4 of 6 uur in en ik volg jullie in alles wat jullie doen. Thuis, op je werk, naar de skatebaan, op de fiets, pannenkoeken bakken, dansen op jullie favoriete muziek. Gewoon alles wat je op een dag doet met je gezin. Geen poses, geen vooropgezet plan, gewoon een dag uit jullie leven.