In 2015 is het 15 jaar geleden, dat ik ben begonnen met fotograferen! Dat moet gevierd worden!

En wat zou een mooier kado zijn dan een bruidsreportage aan een bruidspaar weg te geven?

Uiteraard geef ik zo’n mooie prijs niet zomaar weg, het bruidspaar moet er wel wat moeite voor doen. Allereerst verloot ik de gratis bruidsreportage alleen onder de aanstaande bruidsparen, die al een bruidsreportage bij me hebben geboekt voor 2015 of deze nog gaan boeken. Op 31 december 2015 maak ik bekend welk stel zijn reeds betaalde bruidsreportage (maximaal 6 uur) alsnog helemaal voor niks krijgt.*

Daarnaast zie ik graag een bericht waarin de deelnemers iets over zichzelf zeggen, waarom jullie de prijs zo graag willen winnen, wanneer jullie gaan trouwen en zie ik graag een leuke foto van jullie samen tegemoet.

Natuurlijk mogen vrienden, bekenden en familie ook een bericht sturen waarom jullie deze mooie prijs verdienen.

Ik ben erg benieuwd wat voor verhalen er binnen komen! Boek dus nu je bruidsreportage bij Ed Klappe Fotografie en maak kans deze aan het eind van 2015 weer terugbetaald te krijgen! Hoe vaak krijg je deze kans? Stuur je bericht naar info@edklappe.nl