Adrenaline

En dan is de beslissing gevallen, jullie gaan trouwen! Nadat de eerste adrenaline gezakt is, komen er heel veel vragen boven drijven. Vragen over de trouwjurk, de locatie en over de foto’s. Daarbij raken veel bruidsparen al in paniek en lijkt het of de puzzelstukjes nooit op hun plek vallen. Welke fotograaf sluit aan bij jouw wensen en welke fotograaf kan foto’s maken, die jij mooi vindt en die voor altijd de herinnering oproepen aan die mooie dag? Daarnaast is het belangrijk, dat je je prettig voelt bij de fotograaf en dat deze als het ware onzichtbaar is tijdens de grote dag.

Waarom Ed?

Natuurlijk hoor je op je eigen site reclame voor jezelf te maken en bruidsparen duidelijk te maken waarom ze toch echt voor jou moeten kiezen. Je kiest voor Ed als fotograaf als je trouwfotografie wilt, waarbij je kunt doen waar je zelf zin in hebt en niet hoe het zogenaamd hoort.

Ik zie graag dat bruidsparen mij uitkiezen om mijn werk. Wanneer ik na een bruiloft de opmerking krijg, dat ze me nauwelijks gezien hebben, is dat voor mij het allergrootste compliment. Mocht ik tijdens de grote dag merken, dat de zenuwen de overhand nemen, dan breek ik vaak het ijs op een voor mij karakteristieke manier! Zo krijgen jullie altijd de foto’s waar jullie op staan zoals jullie zijn, vraag maar aan alle bruidsparen die reeds voor mijn lens hebben gestaan. Is mijn manier van fotograferen helemaal jullie ding, is er een ‘klik’, dan kun je me gerust boeken voor jullie mooiste dag.

Elke door mij geselecteerde foto van jullie trouwdag wordt door mij tot in de details onder handen genomen om het gewenste resultaat te bereiken. Dus spreekt mijn werk je aan? Stuur me een mailtje en ik neem contact met je op om een afspraak te maken. Daarvoor kun je lekker thuis blijven, ik kom bij jullie langs. Tijdens dit contact zullen we bespreken hoe ik werk en wat ik voor jullie kan betekenen. Is de bekende ‘klik’ er, dan kunnen we de afspraak vastleggen en zorg ik, dat er op de dag van de bruiloft de mooiste foto’s worden gemaakt. Wil je eens weten wat anderen van mij vinden? Kijk dan eens op de site van The Perfect Wedding!

Om altijd met een frisse kijk op bruiloften te kunnen werken, fotografeer ik niet meer dan 30 bruiloften per jaar, dus wacht niet te lang met boeken.

Twee Fotografen op je bruiloft?

Je ziet het meer een meer. En eigenlijk is dat ook heel logisch… Terwijl de voorbereidingen van de bruid worden vastgelegd, wie legt dan de voorbereidingen van de bruidegom en de bruidskinderen vast? Wie legt de ontroering van de ouders vast wanneer jullie elkaar het ja-woord geven? Wie legt de reacties vast van de genodigden als jullie elkaar de ringen omschuiven? Als jullie naar buiten lopen, wie legt dan de vrienden vast die buiten op jullie staan te wachten?

Kies voor twee fotografen die feilloos weten wie welk moment vastlegt. Op deze manier mis je geen moment van de dag die zo belangrijk voor je is. En … je zult nauwelijks merken dat we er zijn. Want met zijn tweetjes hoef je niet overal te zijn. “Vlieg” je niet van links naar rechts. We hebben allebei ons eigen standpunt, en zo leggen we samen alles vast wat voor jullie zo belangrijk is.

Natuurlijk vraagt een tweede fotograaf een extra investering, maar die levert dan ook extra plaatjes op. Wij denken dat we je enorm kunnen verrassen met de prijs.

Onder ‘Tarieven’ vind je alle mogelijkheden. Staat jouw wens er niet bij? Dan maken we er maatwerk van!