Ik ben Ed, ergens in de 50, woon in Deventer, ben gelukkig getrouwd met Jolanda en de trotse vader van twee prachtmeiden. Vanaf begin jaren 2000 houd ik me bezig met fotografie. Ik ben volledig autodidactisch en fotografeer op mijn gevoel. Zoek je in Deventer of omstreken een fotograaf, die zich bezig houdt met portretten, bruidsfotografie, familiefotografie of afscheidsfotografie dan zou ik zomaar de juiste man kunnen zijn.

No Nonsense!

Door mijn ervaring weet ik jouw wens prima te vertalen naar de juiste foto. Praktische, duidelijke afspraken en mooie foto’s. Is dat wat je wenst? Dan ben ik je fotograaf!

Fotograferen is mijn passie, mijn vak en mijn hobby! Hoe mooi wil je het hebben? Ik sta bekend om mijn no nonsense houding en hoor vaak dat ik mensen op hun gemak stel tijdens een shoot, flexibel ben en van lachen houd! Ik houd niet van overdreven geposeerde plaatjes, ben gek op close-up portretten, zwartwit is mijn kleur, vind het fantastisch om je bruiloft op mijn manier vast te leggen, je dikke buik te vereeuwigen of een afscheid vast te leggen. Mensen komen bij mij om mijn manier van fotograferen. Ik denk dan ook dat ik een herkenbare, eigen stijl ontwikkeld heb. Heb je zelf duidelijke wensen? Let me know dan kunnen we kijken of we elkaar daarin kunnen vinden.

Een fotoshoot in een ontspannen sfeer zorgt voor het beste resultaat! Samen zorgen we ervoor, dat je zo mooi en natuurlijk mogelijk wordt vastgelegd. Gewoon foto’s zoals je bent of zoals je voor even wilt zijn!

Enthousiast geworden door mijn foto’s? Aarzel niet en neem contact op.

Iets meer weten over Ed?

Naast het achter de camera staan, sta ik vaak op het voetbalveld als coach van een fantastisch vrouwenteam, ik ga graag op vakantie naar Terschelling of Vlieland, vind het heerlijk om mijn gedachten te verzetten tijdens een ritje op de fiets, heb mijn MacBook altijd bij de hand, kan niet zonder mijn iPhone en vind het heerlijk om samen met Jo op de bank of in de tuin te hangen!